Last news in Fakti

20 Юни, 2016 16:57 1 499 1

Испанските медии с тежка критика към Роналдо

  • роналдо-
  • португалия-
  • медии-
  • критика

"Кристиано няма да вкара и на Триумфалната арка", е едно от обвиненията към португалеца

Кристиано Роналдо винаги е във фокуса на вниманието, когато играе Португалия. Пресата по цял свят винаги е по-критична към звездите, когато не им върви. Най-язвителни бяха испанските медии.

AS: „Слънцето не огрява Роналдо във Франция. За момента той иска и не може, опитва се, но нищо не се получава“.

El Mundo: „Кристиано няма да вкара и на Триумфалната арка. Непростимо е да показваш толкова много гордост, арогантност и меланхолия, когато светът се е настроил срещу теб. А той, най-големият егоцентрик, си позволява да се сравнява с футболен бог. Само че е жалък и объркан човек. Тази Португалия – тим, пълен с великолепни индивидуалности, е принудена да зависи от него“.

Еl Pais: „Никога в историята на футбола не е имало някой, който да е толкова голям като футболист и толкова абсурдно смешен като личност. Роналдо е най-доброто доказателство, че лошите типове също могат да бъдат богати, известни и красиви“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Лъв

    0 0 Отговор
    Сега пак спорете кой е по-добър Меси или К.Роналдо.
    Справка Копа Америка и Евро 2016.