Last news in Fakti

21 Юни, 2016 15:27 772 0

Ходжсън: Англия ще започне да побеждава

  • ходжсън-
  • евро 2016-
  • англия-
  • словакия

Селекционерът бе разочарован след равенството 0:0 със Словакия

Ходжсън: Англия ще започне да побеждава - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Англия Рой Ходжсън бе разочарован след равенството 0:0 със Словакия в последния мач от група В, което остави "Трите лъва" на второ място в подреждането след Уелс. 68-годишният специалист обаче остана уверен, че с такава игра отборът му скоро ще започне да печели срещите си.

"Много сме разочаровани. За пореден път контролирахме мача и имахме много шансове пред вратата на Словакия, но не успяхме да се възползваме от тях. Яд ни е, но аз вярвам, че ще започнем да вкарваме, защото в отбора има достатъчно играчи, които могат да го направят", заяви Ходжсън.

"Във възможностите ни е да печелим срещите си, ако запазим същата интензивност и контрол над играта", добави бившият мениджър на Ливърпул.

В срещата със словаците Ходжсън направи редица промени в стартовия състав спрямо срещата с Уелс. Те обаче не донесоха нужния резултат.

"Натаниел Клайн и Джордан Хендерсън изиграха много силен мач по дясното крило и увеличиха шансовете си да получат игрово време и в следващите срещи. Мисля, че имаме достатъчно добър и равностоен отбор, затова и доминирахме във всяка от срещите. Прави сте обаче да критикувате, щом не можем да вкараме, тъй като по-голямото притежание на топката не ни носи нищо в случая."

"Сега трябва да изчакаме, за да видим кой ще бъде съперникът ни. Трябва обаче в следващия мач да направим така, че не само да държим топката, но и да вкарваме", завърши Ходжсън.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА