22 Юни, 2016 10:46, обновена 22 Юни, 2016 11:31 1 652 0

Ех, треньорски неволи... (Снимки)

  • неволи-
  • треньори-
  • евро 2016-
  • снимки
Ех, треньорски неволи... (Снимки) - 1
Снимки: БТА/АР

Евро 2016 изпълни и вчерашния ден по френските футболни терени с редица емоции. Особено за старши-треньорите на състезаващите се отбори, които не пестиха "здравето си" край страничната линия, опитвайки се да дадат възможно най-добрите насоки на своите.

Ех, треньорски неволи... (Снимки)

Селекционерът на Полша Адам Навалка окуражава своите момчета по време на двубоя с Украйна, спечелен с 1:0. "Дружина полска" вече дори научи своя съперник на 1/8-финалите. Това ще е Швейцария.

Йоаким Льов не пропусна да озадачи феновете с пореден... интересен жест по време на победата срещу Северна Ирландия. Германия се класира с лекота за 1/8-финалите, финиширайки като победител в групата си.

Ех, треньорски неволи... (Снимки)

Незнайно защо, но хърватският наставник Анте Чачич гледа недоумяващо един от най-добрите си играчи на терена срещу Испания - Шиме Врсалко.

Ех, треньорски неволи... (Снимки)

Треньорът на Турция Фатих Терим е един от най-емоционалните край тъч линията. На снимката "Императора" "изригва" при последния съдийски сигнал срещу Чехия. "Червените полумесеци" спечелиха двубоя си с 2:0 и чакат днешния ден, за да разберат дали ще продължат напред като един от най-добрите трети отбори.

Ех, треньорски неволи... (Снимки)

Селекционерът на Испания Висенте дел Боске тотално обърка нещата при загубата от Хърватия. С резултат 1:2 срещу "шахматистите", "иберийците" останаха втори в групата и се забиха в "потока на смъртта" - 1/8-финал срещу Италия, а по-нататък евентуални възможни сблъсъци с Франция, Германия или Англия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА