Last news in Fakti

22 Юни, 2016 11:18, обновена 22 Юни, 2016 12:16 1 020 0

Героят Перишич: Това е едва началото

  • перишич-
  • начало-
  • хърватия-
  • евро 2016

Хърватите искат да достигнат нов връх във футболната си история след бронзовите медали на световното през 1998-а

Героят Перишич: Това е едва началото - 1
Снимка: БТА/АР

Вчера крилото на Интер (Милано) Иван Перишич се превърна в герой за националния отбор на Хърватия, реализирайки победното попадение срещу европейския шампион Испания за 2:1.

Така "шахматистите" пратиха "иберийците" в "потока на смъртта", а самите те ще играят с далеч по лесни противници в директните елиминации на Евро 2016.

Перишич, който стана играч на мача, е убеден, че отборът му може да извърви славния път до финала и дори да спечели титлата на Стария континент.

"Какво мога да кажа... това беше една наистина специална вечер за нас. Поздравявам съотборниците си и феновете. Свършихме наистина добра работа в груповата фаза, но това е едва началото. Ако загубим следващата си среща, то това ще значи, че не сме постигнали нищо значимо и именно затова трябва да се концентрираме и да запазим нивото на играта си, както досега. Това е единственият начин да стигнем далеч и да подобрим резултата от 1998-а (говорейки за тогавашното световно първенство във Франция, когато Хърватия се класира на трето място).", категоричен бе полузащитникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА