22 Юни, 2016 19:05 815 0

Бензема отново ще облече националната фланелка

  • ноел ле грет-
  • бензема-
  • франция

Президентът не вярва в толкова продължителни санкции

Ноел Ле Грет е готов да приеме Карим Бензема в националния отбор след края на европейското първенство, на което страната е домакин. Срещу нападателя тече дело за изнудване срещу Матийо Валбуена и именно то го остави извън групата на Дидие Дешан за финалите.

"Той не е наказан до края на кариерата си. Самият аз не вярвам в толкова продължителни санкции", каза президентът на Френсксата Футболна Федерация.

Ле Грет посети тренировъчния лагер на французите в Клерфонтен, а по-късно даде и пресконференция. Освен за Бензема, той говори и за лошите терени на стадионите на Евро 2016, като за тях обвини клубовете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА