Last news in Fakti

24 Юни, 2016 05:15 910 0

Серхио Рамос: Ще се подобрим!

  • рамос-
  • испания-
  • италия-
  • надъхване

Защитникът надъха своите съотборници преди мача с Италия

Серхио Рамос: Ще се подобрим! - 1
Снимка: БТА/АР

Централният защитник Серхио Рамос окуражи съотборниците си в националния тим на Испания и надъха феновете преди сблъсъка срещу Италия от осминафиналите на Евро 2016 във Франция.

„Ще анализираме, ще размишляваме, ще се научим и ще се подобрим. Това е нашият истински път. Напред Испания“, написа Рамос в профила си в една от социалните мрежи.

Срещата е в понеделник от 19:00 часа на „Стад дьо Франс” в парижкото предградие Сент Дени. Двата тима играха на финала на Евро 2012 в Полша и Украйна, като тогава Испания разби „скуадра адзура” с 4:0 и спечели титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА