Last news in Fakti

24 Юни, 2016 17:25 1 244 1

Мората се сбогува с Ювентус

  • мората-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • писмо

"Винаги ще съм горд и ще бъде част от този клуб", написа нападателят

Мората се сбогува с Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

Испанският нападател Алваро Мората се раздели с Ювентус с трогателно писмо. Голмайсторът изкара две години в Торино, но Реал (Мадрид) го откупи обратно и младият футболист се завръща на "Сантяго Бернабеу".

Ето какво написа Мората в "Инстаграм":
"Здравейте на всички! Никак не ми е лесно да напиша това писмо. Първо искам да благодаря на всички хора, които вложиха цялата си безусловна вяра в мен и ме накараха да се чувствам изключително щастлив в Торино и в Ювентус.

Благодаря на президента и на всеки един, който е част от клуба – работници, доктори, физиотерапевти, охрана, шефове. Просто благодаря на всички, които са част от Юве!

Благодаря и на всички фенове на “бианконерите” по целия свят за безусловната им любов, за тяхната подкрепа, която не изчезна нито за миг. Благодаря на треньора, че също вярваше в мен, че ме превърна в един по-добър футболист.

Благодаря на капитаните, които се грижеха за мен с такава отдаденост. Благодаря и на моите съотборници за всички невероятни дни, които прекарахме заедно, защото да печеля редом с тях, бе нещо грандиозно.

Винаги ще остана белязан от този клуб, от историята му и от всички вас. Независимо къде ще е следващата ми дестинация, винаги ще се чувствам като част от Ювентус и ще казвам с гордост и на висок глас, че съм носил цветовете на този отбор! Че бях един от неговите шампиони.

Още веднъж благодаря на всички, че ми позволиха да стана част от семейството на Юве!".

Алваро Мората изигра 95 мача за Ювентус във всички турнири и отбеляза 27 гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    0 0 Отговор
    Тъкмо мислих да си купя новата фланелка на Юве с него и той замина... Дано поне дадат на Дибала 9-ката, че 10-ката с тоя маймун ми е противна.