27 Юни, 2016 16:28 876 0

Ходжсън: Няма проблем между Рууни и Варди

  • рууни-
  • варди-
  • англия-
  • ходжсън-
  • напрежение-
  • евро 2016

"Двата са много добри приятели", категоричен е селекционерът на Англия

Ходжсън: Няма проблем между Рууни и Варди - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Англия Рой Ходжсън отрече появилите се слухове за напрежение между капитана Уейн Рууни и голмайстора Джейми Варди. Според публикации в медиите Рууни се е спречкал с Варди заради писаното от неговата приятелка Ребека в профила и в Туитър. Ходжсън обаче нарече тези информации неверни.

"Нямам идея какво се цели с тези пикантни публикации. Между Варди и Руни няма абсолютно никакъв проблем. Двата са много добри приятели както на терена, така и извън него. Надявам се, че Рууни също няма да коментира тези истории. Те не са в наш интерес", каза 68-годишният Ходжсън.

Англичаните, които до този момент са реализирали само 3 гола на първенството, са под обществен натиск преди осминафиналния мач с Исландия, а Рой Ходжсън ще разчита на нападателите си да донесат победата в срещата с малката островна страна.

"Характерът на исландците е такъв, че те винаги са отдадени на това, което правят, и знаят как да оцеляват. Това е и една от основните причини те да бъдат тук", заяви Ходжсън.

"Без значение дали те са фаворити, или аутсайдери, ние сме наясно, че това ще бъде един изключително труден за нас мач", завърши Ходжсън.

Двубоят между Англия и Исландия е тази вечер в Ница от 22.00 часа българско време.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА