29 Юни, 2016 00:31 1 339 0

Отново грешна прогноза от Краля на футбола

  • пеле-
  • испания-
  • италия-
  • прогноза-
  • евро 2016

Пеле обяви Испания и Англия за фаворити за титлата във Франция

Отново грешна прогноза от Краля на футбола - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на футбола Пеле отново защити имиджа си на човек, който изобщо не може да дава футболни прогнози.  Както е известно, в навечерието на Евро 2016 Пеле обяви, че неговите фаворити за титла във Франция са отборите на Англия и Испания.

Двата тима вече са аут от турнира и то още на осминафиналите, след като отпаднаха от съставите на Италия и Исландия.

Ето какво каза Пеле преди началото на Евро 2016:
"Моите фаворити са Англия и Испания. Англия има много нови играчи, но смятам, че те могат да стигнат до финала. Знам, че англичаните не успяха да разкрият истинския си потенциал на последните няколко големи първенства, но няма никакви причини да повторят това и на Евро 2016".

"Първенството във Франция е прекрасна възможност за тези футболисти да покажат качествата си", заяви трикратният световен шампион с Бразилия.

В същото време интернет се запълни с всевъзможни шеги за издънката на англичаните, които бяха отнесени от Исландия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА