2 Юли, 2016 14:27 1 406 0

Скандал в Левски

  • мапуку-
  • христов-
  • левски-
  • ултиматум-
  • недоволство

Венци Христов с ултиматум към "сините" шефове

Скандал в Левски - 1
Снимка: levski.bg

В Левски не е нито тихо, нито спокойно. В навечерието на мачовете от европейските турнири се вижда, че "сините" не са готови за Европа. Освен с проблемите около състава Люпко Петрович трябва да се справя и с напрежението в отбора.

Оказа се, че голмайсторът на 26-кратните шампиони Венцислав Христов е недоволен от плановете на Левски, разбра "7 дни спорт". В последните дни се заговори, че нападателят Жуниор Мапуку може да се присъедини към "сините" редици.

След като научил новината за евентуалния трансфер на конгоанеца, Христов веднага скочил. Двамата бивши футболисти на Берое са в обтегнати отношения и не си говорят от времето, когато играеха под Аязмото. Голяма част от футболистите на Берое не приемаха Мапуку и често се стигаше до разправии и скандали, като е имало и такъв с Венци.

"Или аз, или той", казал Христов пред близки в отбора. После провел и разговор с шефовете, като и на тях обяснил, че Жуниор Мапуку няма място на Герена и само ще развали обстановката. Дори не е изключено, ако конгоанецът бъде привлечен, Венци да поиска трансфер.

Освен това голмайсторът на Левски бил недоволен и от това, че Георги Иванов подаде оставка. Двамата се били разбрали за новия договор на нападателя, който е за 3 години, но в последния момент Гонзо хвърли кърпата и пое Черно море. При това положение остана старият контракт на Христов, който е за следващия един сезон.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА