Last news in Fakti

5 Юли, 2016 16:59 774 1

Петев остава начело на националния отбор

  • петев-
  • лечков-
  • подмладяване-
  • бфс-
  • михайлов-
  • национален отбор

"Ще налагаме млади момчета", обяви Йордан Лечков

Петев остава начело на националния отбор - 1
Снимка: БТА

Националният селекционер Ивайло Петев ще остане на поста и е получил картбланш за пълно подновяване на отбора. Това стана ясно след днешното заседание на Изпълкома на БФС.

Вицепрезидентът на централата Йордан Лечков ще получи повече власт, с която ще контролира Петев и развитието на представителния тим.

"Целите са подмладяване с оглед на групата, в която сме заедно с Франция, Холандия, Швеция, Беларус и Люксембург. Петев не успя да го направи за последната една година, може би защото имаше страх от това, че няма да се справи. Остава начело на националите, но с по-голям контрол от Лечков. Бях им оставил пълна свобода, очевидно това не работи и трябва да има контрол", каза президентът на БФС Борислав Михайлов.

Самият селекционер е представил подробен отчет след срамните загуби на "Кирин Къп" – 2:7 от Япония и 0:4 от Дания, а в състава му вече ще има момчета на по 18, 19, 20 и 21 г. "Започва пълна промяна, разбирайте го както искате. Ще налагаме млади момчета", каза Лечков.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    Тоя Петев е пълен смешник нищо не става от него посрами България пред цял свят със загубата 7-2 от Япония !СРАМ И ПОЗОР !!! Вън Петев от националният отбор !!!