Last news in Fakti

8 Юли, 2016 11:27 1 275 1

Последно предупреждение за Хамилтън и Розберг

  • волф-
  • предупреждение-
  • хамилтън-
  • розберг-
  • mercedes

"Футболистите знаят добре, какво следва при втори жълт картон", ясен е шефът на Мерцедес Тото Волф

Последно предупреждение за Хамилтън и Розберг - 1
Снимка: БТА/АР

Шефът на Mercedes Тото Волф бе категоричен, че това е последно предупреждение за неговите пилоти Люис Хамилтън и Нико Розберг. Двамата получиха свобода да се състезават свободно, но и знаят, че при нова издънка виновникът ще бъде наказан сурово, а и заповедите от бокса остават вариант. 

„Ясно е кое важно за един състезател, но също така е ясно и че ако отново се случи нещо подобно, то може да има негативно влияние върху цялата кампания. Това е последно предупреждение. В последните състезания се случиха няколко инцидента и трябва някак си да се справим със ситуацията” коментира той. 

„Това обаче не е лесно, защото ако във футбола получиш жълт картон ще промениш ли поведението си при шпагатите? Тогава знаеш, какво следва при втори жълт картон. Ние обаче не искаме да се стига до подобна ситуация” пределно ясен е Волф. 

„Не ни хареса маневрата в Австрия, защото тя можеше да означава, че и двамата ни пилоти ще отпаднат. И те знаят, че подобна маневра няма как да се случи отново. Не искаме да прекарваме дните си в анализи за това, кой е виновен. Най-важно е те да покажат отговорност. Когато стартът е даден, само те могат да овладеят ситуацията. Всичко е в техни ръце” каза още шефът на отбора.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичу Ади

    0 0 Отговор
    Абе кажи си го направо, че сте обещали титлата на некадърния шваб тази година и Хамилтън ще пие студена вода... От началото на сезона, безброй странни повреди за мулата, стартира от дъното в няколко състезания, самите стартове са много съмнителни- никога не успява да поведе колоната от полпозишън. Е.ават го със стратегията ако лабилния има шанс за победата. 2 о.рани бокса последното състезание..... Ако се пребори и тази година за титлата, да си търси нов отбор. Ще ми е интересно да го видя в един отбор с другия набеден шваб, който вече Рикардо разкри веднъж. Розберг може да е бърз пилот, но не достатъчно. Злобата която е изградил от това да е лузър, си казва думата.