Last news in Fakti

13 Юли, 2016 04:45 703 0

Волфсбург все по-близо до Дзадза

  • волфсбург-
  • ювентус-
  • дзадза

Отборът вече се е разбрал с нападателя, остава само да се договори с Юве за цената му

Волфсбург все по-близо до Дзадза - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на италианския шампион Ювентус Симоне Дзадза по всяка вероятност ще подсили германския Волфсбург, твърди торинското издание "Тутоспорт". Немците са готови да платят за италианския национал сумата от 25 милиона евро.

Изданието твърди, че самият футболист е изключително запален да заиграе в Бундеслигата и дори вече е постигнал договорка с 'вълците' за личните си условия. От Юве са склонни да се разделят с него, но отборът иска да прибере 30 милиона евро.

Разминаванията между двата тима са малки, така че се очаква да се доизгладят през следващите дни, когато се очертава да има преговори за трансфера.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА