12 Октомври, 2011 11:11 644 0

Гигс спечели "Златния крак" за 2011 година

  • райън гигс-
  • монте карло-
  • принц албер
Гигс спечели "Златния крак" за 2011 година - 1
©ЕРА/БГНЕС

Звездата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс бе избран за новия носител на наградата "Златния крак" на специална церемония в Монте Карло. Принц Албер Втори връчи трофея на халфа, след като именно той спечели гласуването на уебсайта на надпреварата. 37-годишният ветеран се присъединява към други известни носители на приза като Диего Марадона, Зинедин Зидан и Алфредо ди Стефано.

Гигс отбеляза приноса на мениджъра си в Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, но не отрече, че може да се пенсионира след края на сезона. "Сър Алекс е най-добрият мениджър и е хубаво, че бе до мен по време на кариерата ми. Страхотна чест е да спечеля такава награда", сподели победителят, съобщава БГНЕС. "Предполагам, че ще започна да мисля за пенсиониране скоро, но в момента все още се наслаждавам на футбола. Ако утре всичко свърши, ще мога да кажа, че съм имал фантастична кариера и не бих я сменил за нищо на света", добави уелсецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА