Last news in Fakti

28 Юли, 2016 14:59 785 0

Реднап: Уест Хям ще се бори за топ 4

  • реднап-
  • уест хям-
  • топ 4-
  • билич

"Преместването на новия стадион е огромна крачка в развитието на клуба", заяви бившият мениджър на тима

Реднап: Уест Хям ще се бори за топ 4 - 1
Снимка: БТА/АР

"Уест Хям е голям клуб. Нещо повече, това е много стар и уважаван клуб в Англия, може би един от най-добрите в страната. Без никакво съмнение преместването на новия стадион е огромна крачка в развитието на клуба. Също така смятам, че през следващите години Уест Хям ще се бори за място в топ 4 във Висшата лига на Англия", заяви легендата на „чуковете” Хари Реднап, който е бивш играч и мениджър на тима.

„Славен Билич е добър специалист и аз съм сигурен, че ще направи солидна селекция. Неговият потенциал се видя през миналата кампания. Тогава Уест Хям завърши на седмата позиция, но можеше да е с още няколко места по-нагоре, ако не бяха сериите от контузии. Особено през есента, когато доста от основните футболисти лекуваха травми”, добави популярният треньор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА