30 Юли, 2016 20:28 789 0

Верати: Оставам в ПСЖ докато спечелим Шампионска лига

  • верати-
  • псж-
  • шампионска лига

"Чувствам тима като семейство", заяви халфът

Верати: Оставам в ПСЖ докато спечелим Шампионска лига - 1
Снимка: БТА/АР

Италианския национал Марко Верати призна за интерес от Реал Мадрид, но добави, че няма да напусне ПСЖ, без да спечели Шампионската лига. Халфът прекара последните четири сезона на „Парк де Пренс“, но заради контузия изигра едва 17 мача в Лига 1 през изминалия шампионат.

„Дали ще бъдат в ПСЖ и през следващия сезон? Да. Това сме го дискутирали много пъти с клуба. И двете страни споделяме една идея. Четири години съм тук, така че започвам пета. Докато не спечелим Шампионската лига, няма да напусна. Това е моята цел, както и тази на клуба. Ние сме като едно семейство. Чух за интереса от Реал Мадрид, но реших да остана и да печеля в Париж. Докато тук не се уморят от мен или не спечелим нещо голямо, няма да напусна“, заяви Верати пред „Льо Паризиен“.

Италианецът пропусна заради контузия Евро 2016, но вече се чувства по-добре. „Имах труден сезон, защото не можах да играя в много мачове и да помогна на ПСЖ.

"Бях контузен шест месеца, което беше много сложно за мен. Операцията мина добре, работих много през лятото, за да се завърна на терена.

Най-тежкото мина. Сега всичко е наред, но треньорът Унай Емери ще реши дали съм готов и колко ще играя. Все пак не бързам. Беше ми трудно да гледам Европейското по телевизията“, призна Верати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА