Last news in Fakti

1 Август, 2016 11:59 1 210 0

Благой Георгиев се споразумя с Рубин

  • георгиев-
  • рубин-
  • договор-
  • споразумение

Българинът продължава да търси варианти за бъдещето си

Благой Георгиев се споразумя с Рубин - 1
Снимка: БТА/АР

Българският халф Благой Георгиев е сключил споразумение с Рубин за дължимите си суми, съобщава руското издание “Чепионат”. Благодарение на него и такива с още трима футболисти РФС свали забраната за картотекиране, която имаше тимът от Казан. Такова бе наложено на 21 юли заради задължения под формата на заплати и други договорни суми към Благо, Александър Филцов, Алберт Шарипов и Камил Мулин.

Договорът на Георгиев с Рубин е до септември. 34-годишният полузащитник не е получавал няколко месеца заплата. Благо игра за руския тим за последно в края на миналата година. През зимата той получи позволение да си търси нов отбор, тъй като Рубин не искаше да му плаща парите до края на договора.

Георгиев обаче не успя да се споразумее с друг клуб, като имаше варианти в Русия, ОАЕ, Китай и Австралия. И в момента българинът, който наскоро стана баща за трети път, продължава да търси варианти за бъдещето си. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА