Last news in Fakti

2 Август, 2016 16:54 1 283 0

Клоп с предупреждение към Гуардиола

  • клоп-
  • гуардиола-
  • предупреждение-
  • премиършип

"В Англия не се печели лесно като с Барса и Байерн", заяви германецът

Клоп с предупреждение към Гуардиола - 1
Снимка: БТА/АР

Висшата английска лига ще предложи много по-сериозно предизвикателство за Пеп Гуардиола в сравнение с германския шампионат, заяви мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп. Гуардиола пое Манчестър Сити след престой от три сезона в Байерн Мюнхен.

"Съревнованието става наистина интересно. Спечелването на титлата в Англия е най-голямото предизвикателство от всички. Когато си помислиш, че си три поредни пъти шампион на Испания, след това си първи в три последователни години в Германия, това е добре. Да опитам нещо друго. Ако се нуждаеш от най-голямото предизвикателство, трябва да отидеш в Англия", заяви Клоп, който е бивш треньор на Борусия Дортмунд. Гуардиола спечели общо 14 трофея в Барселона, преди да премине в Байерн.

"В Германия не е никак лесно. Ако искаш да изпревариш Байерн, трябва да спечелиш всички останали мачове. Трябва да победиш и най-малко в един от двубоите срещу Байерн. А Байерн губи много трудно или не губи. В Англия е друго. Има клубове, които винаги смятат, че трябва да бъдат на първото място", коментира още Юрген Клоп.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА