Last news in Fakti

9 Август, 2016 14:29 887 0

Манчестър Сити представи Джон Стоунс

  • стоунс-
  • манчестър сити-
  • трансфер-
  • евертън

Защитникът няма търпение да покаже качествата си

Манчестър Сити представи Джон Стоунс - 1
Снимка: mancity.com

Манчестър Сити представи новото си попълнение Джон Стоунс, който идва от Евертън. 22-годишният английски национал парафира шестгодишен договор с "гражданите". Евертън ще получи 47.5 милиона паунда за Стоунс, който изостава само от Давид Луис (50 млн. паунда) по отношение на най-скъпите защитници на планетата.

По-рано днес името на Стоунс се появи в сайта на УЕФА като част от състава на Манчестър Сити, като по този начин беше издаден трансфера.

"Сделката вече е факт и очаквам следващия етап от кариерата си. Следя какво се случва в Манчестър Сити. Знам, че това е един много амбициозен клуб, който има изключителен мениджър. Нямам търпение да играя и да помогна за постигането на целите. Очаквам сериозна конкуренция за титулярното място, но съм изключително мотивиран да демонстрирам най-добрите си качества", отсече Стоунс пред официалния сайт на Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА