10 Август, 2016 19:30 726 0

Контузия вади Солдадо извън терена за 6 месеца

  • солдадо-
  • контузия-
  • 6 месеца

Острието на Виляреал Роберто Солдадо ще отсъства от терените в следващите 6 месеца в следствие на тежката контузия в коляното, която получи.

Опитният стрелец е със скъсани връзки и менискус на дясното коляно, след като пострада по време на двубоя с Депортиво Ла Коруня (0:2) във вторник вечер. Бившият играч на Тотнъм се беше появил в игра като смяна, но след 13 фатални минути се стигна до инцидента.

31-годишният Солдадо премина във Виляреал преди един сезон и възвърна добрата си форма, като се отчете с 5 гола и 10 асистенции в Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА