Last news in Fakti

13 Август, 2016 16:27, обновена 13 Август, 2016 16:44 948 0

Шампионът на Англия започна лошо новия сезон

  • шампион-
  • лестър-
  • лошо-
  • висша лига-
  • хъл сити

Лестър загуби като гост от новака Хъл Сити

Шампионът на Англия започна лошо новия сезон - 1
Снимка: БТА/АР

Настоящият шампион на Англия Лестър започна лошо защитата на титлата си от миналия сезон. В първия мач от новата кампания във Висшата лига на Острова "лисиците" загубиха с 1:2 като гост на новака Хъл Сити.

Възпитаниците на Клаудио Раниери започнаха по-добре срещата, но така и не стигнаха до голово положение в началните минути. В средата на първата част Даниел Дринкуотър пробва фалцов удар след хубава комбинация между него и Риад Марез, но не сполучи. Лестър вдигна оборотите, но пропусна още няколко изгодни ситуации за гол, след което Хъл поведе с великолепно попадение на Адама Диоманде. Норвежецът засече със задна ножица избитата от Шмайхел топка и "взриви" трибуните на "Кей Ком Стейдиъм".

В началните секунди на второто полувреме крилото на Лестър Демарай Грей бе фаулиран извън наказателното поле на Хъл, но съдията посочи дузпа, заблуден от плонжа на футболиста. Риад Марез не сбърка от бялата точка за 1:1. "Тигрите" обаче отново поведоха в резултата в 57-ата минута с точен удар на Снодграс от границата на пеналта, което се оказа достатъчно и за крайния успех.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА