Last news in Fakti

29 Август, 2016 14:29 793 0

Палермо очаква отговор от Балотели

  • балотели-
  • палермо-
  • ливърпул-
  • райола

Наполи отказа да вземе бившият футболист на Милан и Ливърпул

Палермо очаква отговор от Балотели - 1
Снимка: БТА/АР

Марио Балотели може да стане съотборник на Ивайло Чочев в Палермо. Скандалният нападател е обещал да даде отговор на сицилианци в най-скоро време. Нападателят се оглежда за нов отбор, след като се оказа ненужен в Ливърпул. Според „Рай“ и „Тутоспорт“ агентът Мино Райола е предложил Балотели на Палермо и Наполи, но президентът на южняците Аурелио Де Лаурентис е отказал да вземе стрелеца под наем.

Така единствената опция за Балотели е трансфер в Палермо. 26-годишният нападател е готов да се съгласи, но проблемът е в огромната му заплата от 7 млн. евро на сезон. От Палермо са готови да му плащат едва 1 млн. евро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА