Last news in Fakti

30 Август, 2016 22:49 1 779 0

Иванович пак разочарова, Стоусър бие

  • иванович-
  • стоусър-
  • us open

Бившата номер 1 в света Ана Иванович отново разочарова многобройните си фенове.

Красивата сръбкиня отпадна още на старта на US Open след болезнено поражение с 6:7(4), 1:6 от 89-ата в класацията на WTA Дениса Алертова (Чехия).

Ана, която е номер 31 в света имаше аванс от пробив в първия сет, но при 5:3 в своя полза не успя да затвори частта. При 5:4 сръбкинята сервираше за сета, но допусна пробив. След това при преднина от нов брейк и 6:5 Ана отново можеше да дръпне напред в сетовете, но изтърва сетбол и чехкинята изравни за 6:6.

В тайбрека шампионката от "Ролан Гарос" през 2008 година сякаш рухна и отстъпи с 4:7 точки.

Играта й не вървеше и във втория сет. Иванович допусна три пробива - за 0:1, 1:4 и 1:6 и така напусна рано-рано последния за сезона турнир от Големия шлем.

Така в следващия кръг Алертова очаква победителката от сблъсъка на Йохана Ларсон и Карин Кнап.

В същото време Победа в откриващия си мач във "Флашинг Медоуз" записа и австралийката Саманта Стоусър.

За разлика от колежката си, тя показа класа и се справи с коравата Камила Джорджи (Италия) със 7:5, 6:7(4), 6:1. Първите два сета отнеха по час, а в решителната трета част, Стоусър вдигна оборотите и доказа, че заслужава повече да продължи напред в надпреварата.

Поставената под номер 16 в основната схема представителка на Австралия ще се изправи срещу Джън Шуай (Китай) във втори кръг на турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА