Last news in Fakti

3 Септември, 2016 10:10 1 090 0

Мачът на Кобрата с Джошуа може и да отпадне

  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • джошуа

На този етап и двамата боксьори явно не са доволни от планираната дата

Има голяма вероятност боят между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световната титла на IBF да не се състои до края на годината, твърди "Нова".

Причината за това е, че предложената дата 26 ноември не устройва щаба на българския боксьор, а пък и самият Джошуа на този етап предпочита да се боксира с други съперници.

В последните дни усилено се говореше за среща между Пулев и Джошуа, като дори мениджърът на 26-годишния англичанин сподели, че се водят преговори за подобен мач.

На този етап обаче този сблъсък ще се отложи във времето.

Така Пулев вече се оглежда за други варианти. Много е вероятно до края на годината той да направи мач за защита на европейската си титла, която спечели в последния си двубой срещу Дерек Чисора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА