Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 19:21 771 0

Уил Смит и съпругата му станаха съсобственици на тим от НБА

  • нба-
  • уил смит-
  • филаделфия
Уил Смит и съпругата му станаха съсобственици на тим от НБА - 1
©walmartcorporate

Уил Смит и неговата съпруга - актрисата Джейда Пинкет-Смит, станаха съсобственици на тима от НБА Филаделфия 76-ърс, обявиха от лигата. Актьорът от "Мъже в черно" и "Денят на независимостта" се присъедини към група от инвеститори. Те са ръководени от милиардера Джошуа Харис при закупуването на част от акциите на отбора, съобщава БГНЕС. "За нас е голяма чест да бъдем собственици на този клуб. Имаме много работа, но и богато минало, здрави основи и светло бъдеще", сподели Харис на пресконференция.

Уил Смит е роден във Филаделфия и е фен на 76-ърс от малък. Играчите на отбора от НБА приеха доста добре новината, като Еван Търнър написа в "Туитър": "Мисля, че е страхотно, че Принца от Бел Еър е един от нашите нови собственици. Може Уилоу да пее на полувремето на нашите мачове".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА