Last news in Fakti

9 Октомври, 2016 16:29 3 264 2

Кличко и Джошуа се боксират през декември

  • джошуа-
  • кличко-
  • бокс-
  • титла

Големият мач почти сигурно на 10 декември

Кличко и Джошуа се боксират през декември - 1
Снимка: БТА/АР

Боят между Владимир Кличко и Антъни Джошуа почти сигурно ще се проведе на 10 декември в Манчестър. Това обяви промоутърът на британския боксьор Еди Хърн.  Той допълни, че варианти са още 3 и 17 декември, но 10-и е най-добрата дата и за двамата боксьори.

От пресслужбата на Международната боксова федерация (IBF) съобщиха, че засега няма запитване за бой между Кличко и Джошуа, но това може да стане до дни.

Двамата ще се бият за пояса на IBF, но е възможно в залога да попаднат и две от титлите на Тайсън Фюри (IBO, WBO и WBA), който световният шампион трябваше да защитава срещу Кличко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    Надявам се, че този път Кличко ще заплати за греховете си подобаващо. Антъни е непобедим!
  • 2 Largo

    0 0 Отговор
    Още не е сключена сделката между двата тима...В Бг търсят сензация