Last news in Fakti

24 Октомври, 2011 11:45 848 0

10 топ коментари на Венгер

  • арсен венгер
10 топ коментари на Венгер - 1
©ЕРА/БГНЕС

Арсен Венгер е повече от словесна съкровищница. Познанията му за футбола го превръщат в един от най-добрите специалисти на света. Извън играта Венгер също не остава незабележим за пресата със своите коментари и познания по доста теми. Въпреки всичко обаче, през годините Венгер изрече няколко запомнящи се коментари, отправени към опонентите си на терена, когато е имал удобен случай.

Топ 10 на коментарите на Венгер:

1. За Жозе Моуриньо, "Той не е в ред, няма връзка с реалността и не уважава никого. Когато на глупавите хора им се даде успех, това ги прави още по-глупави, а не по-интелигентни.

2. Футболният отбор е като хубавата жена, когато не й го казваш тя забравя, че е хубава.

3. Всеки си мисли, че има най-хубавата жена", по повод изказване на сър Алекс, че има най-добрия тим през 2002 година.

4. "Това е, като да искаш да се ожениш за мис Свят, но тя не те иска. Искам да му помогна, но когато той не иска да се женим, какво да направя", когато Хосе Рейес обяви, че иска да напусне Арсенал.

5. "Не ритам вратата на съблекалнята, нито котки, нито дори спортни журналисти"

6. "Гледах, когато се прибрах вкъщи и изглеждаше наистина лошо. Попитайте 100 човека и 99 ще ви кажат, че бутането е лошо, а 100-ния вероятно ще е Марк Хюз", по повод сблъсъка на Адебайор с Робин ван Перси.

7. "Въпреки глобалното затопляне, явно Англия все още не е достатъчно топло място за него", отново по повод Рейес.

8. "Фъргюсън не е в ред. Той е загубил чувство за реалност. Той търси конфликт, след което изисква човекът, който е нападнал да му се извини. Мисля, че този път малко препълни чашата!"

9. "Не знаех, че англичаните са добри плувци. В тази страна съм от 12 години и до сега не съм видял басейн.

10. "Това е голяма изненада за мен, защото той канселира договора си, за да отиде в чужбина. Да не би да сте продали Портсмут на чужда държава?", след напускането на Сол Кемпбъл.

Информация на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА