Last news in Fakti

21 Октомври, 2016 12:58 2 010 3

Хърн: Пулев е най-подходящ за съперник на Джошуа

  • пулев-
  • джошуа-
  • хърн-
  • двубой-
  • титла-
  • бокс

"Българският боксьор е най-желан от Антъни", заяви мениджърът на британеца

Хърн: Пулев е най-подходящ за съперник на Джошуа - 1
Снимка: БТА

Еди Хърн посочи Кубрат Пулев като най-желан съперник за Антъни Джошуа. Мениджърът на световния шампион на IBF направи това в интервю пред "Скай Спортс. Британецът ще се качи на ринга на 10 декември в Манчестър, като първоначално се очакваше да се изправи срещу Владимир Кличко. Двете страни се бяха договорили за мач на стойност над 30 млн. паунда, но до официално споразумение така и не се стигна. Причината - желанието на украинеца да има заложена още поне една световна титла, тази на WBA.

Така пред Джошуа остават няколко варианта за доброволна защита на титлата на IBF. Един от тях е именно Кобрата. Хърн бе влязъл в преговори с агентите на българина от „Зауерланд“, но миналия месец ги обвини, че го изнудват за пари и са отклонили оферта от близо 1,6 млн. лева.

"Ако Кличко искаше мач с Джошуа, нямаше да претендира за пояса на WBA и всичко вече щеше да е договорено. Явно обаче той използва ситуацията като оправдание, защото се е уплашил, че ще бъде размазан. Сега ние се насочваме към други варианти. Сред тях са Ерик Молина, Брайънт Дженингс, Дейвид Прайс и Александър Устинов. Кубрат Пулев обаче е моят предпочитан избор", обяви Хърн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дан колов

    0 0 Отговор
    Е в най-лошия случай, ще продължи напред Кобрата :)
    Иначе е добре вече да търси силен противник, защото годинките си минават, по-млад и силен няма да става!
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    Ако му е останала и капка мозък от боя с онова украинско животно изобщо да не излиза срещу Джошуа. Оня хептен ще го убие и Андрея ще се теши с Азис.
  • 3 пояса на WBA

    0 0 Отговор
    Ако Кличко е щял да бъде "размазан", защо не са се съгласили да заложат и WBA титлата?
    А нашиО чалгарски клоун, дето стои на един крак и си показва езика пак ще опъва кецовете с петите към прожекторите, но това може само да ме радва. Винаги е готино да видиш пребит и надут от бой чалгар!