Last news in Fakti

27 Октомври, 2011 16:37 859 0

Локо Пловдив би Черно море пред ядосаните си фенове

  • локомотив пловдив-
  • черно море
Локо Пловдив би Черно море пред ядосаните си фенове - 1
Драган Канатларовски ©БГНЕС

Отборът на Локомотив Пловдив се реваншира донякъде на ядосаните си фенове за загубата с 0:3 от Славия и днес пречупи с 1:0 у дома тима на Черно море в мач от 11-ия кръг на "А" група. Част от привържениците бойкотираха домакините след срама в София в предния кръг на шампионата, но поне до почивката домакините не успяха да ги омилостивят с попадение.

Здравко Лазаров пропиля най-доброто положение за домакините, докато за гостите Дончо Атанасов стреля в аут от добра позиция. След почивката Локомотив пропусна невероятно положение, след като Релич не успя да засече топката във вратата на Пиргов от два метра. В 63-ата минута обаче гостите останаха с 10 души след втори жълт картон на Андреев и логично в 71-ата минута дойде успокоението за "смърфовете" с гола на Венков.

В продължението на срещата паритетът откъм играчи на терена бе възстановен след втори жълт картон на Георгиев. Локомотив излезе шести в класирането след този успех, съобщава БГНЕС. В другия мач, който се игра по това време Видима Раковски надигра Светкавица у дома с 1:0 след гол на Бранеков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА