Last news in Fakti

13 Ноември, 2016 13:50 1 256 0

Тейт реши, че е време да се пенсионира

  • миша тейт-
  • пенсионира-
  • мма

Едно от големите имена в ММА-боевете - звездата Миша Тейт, изненада многобройните си фенове, след като внезапно обяви, че в взела решение да прекрати своята кариера.

Тя се би в първия мач от основната карта на галавечерта UFC 205 в Ню Йорк срещу Ракел Пенингтън в двубой от категория петел и претърпя болезнено поражение, след като отстъпи по точки пред съперничката си.

"Обявявам моето отказване - каза след срещата ветеранката, която прекара 10 години в октагона. - Винаги ще обичам спорта, но моето време изтече. Причината за моето решение е резултатът. Знам, че мога да дам много повече, но не мога да го изстискам от мен.", коментира емоционално екс-шампионка.

В своята кариера Тейт има 18 победи и 7 загуби. Американката ще бъде запомнена и с нейните експлозивни мачове с Ронда Раузи. Припомняме Ви, че само преди два двубоя Тейт отне титлата от Холи Холм, но сега явно е преценила, че е време да се откаже от така любимия си спорт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА