Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 05:16 1 352 1

Ливърпул вади 40 милиона за двама от Саутхямптън

  • клоп-
  • ливърпул-
  • ван дайк-
  • маккуин-
  • саутхямптън

Върджил ван Дайк и Сам МакКуин са хванали окото на Юрген Клоп

Ливърпул вади 40 милиона за двама от Саутхямптън - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул е готов да извади на масата 40 милиона паунда, за да привлече Върджил ван Дайк и Сам МакКуин от състава на Саутхямптън, твърди английското издание "Дейли Стар".

Ван Дайк може да заздрави центъра на отбраната на "червените" и е много харесван от Юрген Клоп, а освен това германецът вярва, че може да го привлече в състава си, макар че футболистът парафира нов договор със "светците".

21-годишният МакКуин пък е разглеждан като идеално решение на проблемите, на левия бек. Той направи дебюта си във Висшата лига през октомври, след като игра при победата над Бърнли с 3:1.

Той обаче е смятан за един от най-големите таланти от редиците на "светците" и специалистите са на мнение, че има доста сериозно бъдеще във футбола.

Неговият договор с тима е до края на сезона и преговорите за удължаването му са в сериозен застой, а това ще позволи на Ливърпул да го вземе срещу доста по-евтина сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЪР БОБ ФОС

    1 0 Отговор
    ЩОМ КЛОП - О - КОП ГИ ИСКА -
    ЩЕ ДОЙДАТ!!!!!
    СПОКО!!!!!
    🤗 🤗 🤗 🤗 🤗