15 Декември, 2016 14:57 839 0

Розберг: Отношенията ми с Хамилтън могат да се подобрят

  • розберг-
  • хамилтън-
  • формула 1-
  • приятели
Розберг: Отношенията ми с Хамилтън могат да се подобрят - 1
Снимка: БТА/АР

Нико Розберг очаква отношенията с бившия му съотборник Люис Хамилтън да се подобрят, след като двамата вече не са съотборници и съперници на пистата. Нико и Люис водеха спор за титлата през последните 3 сезона, като британецът спечели титлата в първите 2 години, а през изминалата това стори германецът, след което се отказа от спорта. В битките обаче се стигна до няколко инцидента между двамата, които влошиха отношенията им.

„Със сигурност ситуацията беше много напрегната, заяви Нико в интервю за Би Би Си. - Но това е нормално. В един отбор сме, имаме една и съща кола, борихме се един с друг в продължение на 3 години. Трудно бе да задържим отношенията си такива, каквито бяха.

Това, което ни помогна бе уважението, което изградихме още като деца, състезавайки се с картинг. Бяхме много добри приятели. Откакто се отказах, имахме няколко приятни разговора с него и той каза някои мили неща. Смяхме се много. Някой ден може отново да станем приятели.”

Нико призна отново, че не само спечелването на самата титла, но и това да я вземе в битка с Хамилтън, е направило постижението му толкова специално: „Да победя Люис прави успеха ми още по-специален, защото той е един от най-добрите пилоти, чудесен съперник и много силен пилот.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА