Last news in Fakti

16 Декември, 2016 19:33 1 217 0

Проблеми в Ливърпул преди градското дерби

  • ливърпул-
  • евертън-
  • дерби-
  • проблеми

Няколко контузени в редиците на "мърсисайдци"

Проблеми в Ливърпул преди градското дерби - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул се върна на пътя на победите във Висшата лига, но съвсем скоро е градското дерби срещу Евертън, а в състава на "мърсисайдци" има куп проблеми с контузени футболисти.

Няколко играчи страдат от различни травми, сред които са Фелипе Коутиньо и Даниел Стъридж. Бразилецът се намираше в прекрасна форма и беше един от "двигателите" в атаката на тима на Юрген Клоп до успеха над Съндърланд на 26 ноември, когато получи травма в глезена. Той със сигурност отпада за двубоя. Състоянието на Стъридж е по-добро и от лекарския щаб могат да му дадат зелена светлина за мача с "карамелите".

Емре Джан, Жоао Матип и Марко Груич също са в лазарета. Джан, който е с болки в областта на коляното също чака лекарското решение относно състоянието си, но не е ясно дали със сигурност ще вземе участие срещу Евертън. Матип и Груич обаче няма да се възстановят навреме за дербито на Ливърпул.

Битката за "града на Бийтълс" на "Гудисън парк" е в понеделник, 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА