Last news in Fakti

30 Декември, 2016 05:15 744 0

Патрис Евра е недоволен, че е резерва

  • патрис евра-
  • ювентус-
  • резерва

Французинът загуби титулярното си място в Ювентус

Патрис Евра е недоволен, че е резерва - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на италианския шампион Ювентус – Патрис Евра, не е особено доволен от факта, че изгуби титулярното си място.

През този сезон наставникът Масимилиано Алегри разчита повече на Алекс Сандро като ляв бек, докато френският ветеран стои предимно на резервната скамейка. Така се появиха спекулации, че Евра може да напусне още през януари и да се върне във Висшата лига, където дълги години игра в Манчестър Юнайтед.

"Не знам откъде дойде новината, че ще се завръща в Англия", заяви агентът на Евра Федерико Пасторело пред JuveNews. "Патрис не се чувства зле в Ювентус, но подобно на всички футболисти иска да играе повече. Дали през януари може да се върне във Висшата лига? Честно казано не знам, но за момента не се случва нищо", добави агентът на Евра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА