Last news in Fakti

1 Януари, 2017 04:45 1 204 0

Прогноза на деня: Уотфорд - Тотнъм

  • прогноза на деня-
  • прогноза-
  • уотфорд-
  • тотнъм-
  • висша лига

На "Викъридж Роуд" се очертава интересен мач

Прогноза на деня: Уотфорд - Тотнъм - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" избрахме двубоя от 19-ия кръг на Висшата лига между съставите на Уотфорд и Тотнъм.

Уотфорд се представя силно като домакин в елита на Англия. Това изпитаха сериозни отбори като Манчестър Юнайтед, Лестър и Евертън, които загубиха гостуванията си на "Викъридж Роуд". "Стършелите" печелят немалък брой точки на свой терен и това ги задържа в средата на таблицата, далеч от зоната на изпадащите, каквато е и основната цел на тима.

Сега наред е мачът с Тотнъм. "Шпорите" отново напипаха ритъма си на игра и влязоха в добра победна серия през декември. Гостуването на Уотфорд обаче може да се окаже труден ребус за Маурисио Почетино и компания, въпреки че лондончани са фаворити за спечелването му.

Прогнозата ни за тази среща е Х (равенство между двата отбора). Коефициентът за подобно развитие на двубоя е около 3.95 при повечето букмейкъри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА