8 Януари, 2017 20:56 1 218 2

Ивелин Попов: Несправедливо е спрямо легендите

  • ивелин попов-
  • легенди-
  • футболист на годината-
  • футбол

Футболист номер 1 на България не смята, че е редно той да е с повече награди от Гунди и Котков

Ивелин Попов: Несправедливо е спрямо легендите - 1
Снимка: БТА

Избраният за "Футболист на годината" Ивелин Попов е благодарен, че печели втората си поредна таква награда, но подчерта, че не е справедливо той да има две награди, а легенди като Георги Аспарухов и Никола Котков - само по една.

"Давам си сметка, че печеля наградата два пъти. Такова е поколението, такъв е материалът. Малко е несправедливо такива легенди само по един път - като Георги Аспарухов и Никола Котков, а аз два пъти, но съм се родил в друго време", коментира Попов в интервю за предаването „Спортна треска” по БНТ.

"Наградата означава признание за труда, който си положил през цялата година. Има доста информация, доста сайтове, мачовете се гледат. Добра година като цяло. Със Спартак сме на първото място, завършихме годината с победа. Никой от ръководството на клуба не се е свързал с мен или агента ми за продажба. Постоянно чета спекулации. Мечтите ми са да стана шампион със Спартак и да се класирам с България на голям форум. Всичко е реално", сподели още нападателят на Спартак (Москва).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681 БЪЛГАРИЯ

    3 0 Отговор
    Редно е защото Гунди и Котков вече ги няма лека им пръст ! Така ,че ти си заслужил Попе !
  • 2 антрашпиц

    0 1 Отговор
    Поне си реалист Попе.Абе а го отпразнувай с ботилка уиски и малко хапчета...