21 Януари, 2017 12:54 982 1

Левски уволнява Деса дисциплинарно

  • деса-
  • левски-
  • договор-
  • уволнение-
  • иванова

Деса няма да може да играе за друг тим, ако това се случи

Левски уволнява Деса дисциплинарно - 1
Снимка: levski.bg

Непокорният футболист на Левски Хеан Деса може съвсем скоро да бъде уволнен дисциплинарно, разкри изпълнителният директор на "сините" Диана Иванова. Ако това се случи, футболистът няма да може да играе за друг тим преди изтичането на договора си.

"Хеан Деса постъпи неколегиално, в Кодекса на труда има практика и ред, по който евентуално ще бъде освободен. Както знаете, той не се появи на тренировката, не уведоми отбор защо не е дошъл. Ние сме спазили цялата процедура и вървим към уволнение", каза Иванова пред Канал 3.

"Бюджет има за привличане на нови играчи, той е предвиден още преди време. Въпросът е дали спортното ръководство е избрало някого конкретно. Ако намерим подходящ футболист, но не с космическа цена и ако е нужен на отбора, ще го привлечем."

"Дори и да има играч, с когото да разговаряме сега, няма да ви разкрия, защото трансферната политика на Левски е тайна. Ще се радваме да изненадаме приятно всички", добави Иванова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Благой

    0 0 Отговор
    Скоро,скоро,колко скоро