Last news in Fakti

22 Януари, 2017 21:28 672 0

Славия загуби втората си контрола в Анталия

  • славия-
  • контрола-
  • олександрия

"Белите" отстъпиха с минималното 0:1 срещу украинския Олександрия

Славия загуби втората си контрола в Анталия - 1
Снимка: БТА

Славия загуби с 0:1 срещу украинския елитен Олександрия във втората си контролна среща в Анталия. Това е първо поражение за славистите по време на лагера им в Турция.

Единственото попадение реализира Андрий Запорожан в 25-ата минута, разписвайки с удар по земя от над 10 метра.

Девет минути по-късно реферите отмениха несправедливо заради засада попадение на Наско Милев, който се измъкна от дълбочина от защитата на украинците и се разписа във вратата на украинците, но голът не беше зачетен.

През второто полувреме старши треньорът Владимир Иванов остави на терена единствено защитника Стефан Велков, като замени 10 от своите футболисти. Единственото по-чисто положение пред една от двете врати беше в 55-ата минута, когато Басан от украинския състав с удар от въздуха от границата на наказателното поле изпрати топката на сантиметри от вратата.

През втората част играта се поизнерви и накъса и турският главен съдия показа няколко жълти картона на футболистите на двата отбора.

В състава на Славия отново игра младият руски десен бек Данил Майков, докато азербайджанският халф с турски паспорт Миркамил Хашимли беше освободен от треньорското ръководство на Славия. На терена за "белите" влезе и опитният централен защитник Александър Бранеков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА