5 Февруари, 2017 18:37 2 322 1

Ски скачач с тежко падане след полет от над 200 м (ВИДЕО)

  • грегор шлиренцауер-
  • ски скокове-
  • оберстдорф

Грегор Шлиренцауер бе откаран в болница

Ски скачач с тежко падане след полет от над 200 м (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Австрийският състезател по ски скокове Грегор Шлиренцауер пострада тежко след падане в квалификациите на по ски полети (екстремната версия на ски скокове) в Оберстдорф (Германия), един от стартовете за Световната купа.

27-годишният Шлиренцауер прелетя 201 метра, но при приземяването загуби баланс над ските си и се строполи на земята, оставайки неподживен.

Малко след това той бе изнесен на носилка и откаран в болница. Австриецът е шесткратен световен шампион в ски скоковете. Той се завърна наскоро на шанцата след дълго лечение на контузия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    0 0 Отговор
    Най смелите спортисти, дано се оправи !