7 Февруари, 2017 13:33 1 018 0

Конте обясни защо налетя на помощника си (ВИДЕО)

  • конте-
  • помощник-
  • бой-
  • корнер-
  • реакция

Мениджърът на Челси събра очите на феновете след гневната си реакция

Мениджърът на Челси Антонио Конте най-после обясни на какво се дължеше гневната му реакция край тъчлинията по време на мача с Арсенал в събота. Специалистът реагира много бурно спрямо един от най-близките си хора в клуба - асистента Анджело Алесио.

"Анджело е моята дясна ръка и ако щете най-честата ми "жертва", защото е най-близкият ми човек. Той е човекът, с когото имам най-директни отношения", започна своята изповед Конте пред "Скай Спортс Италия".

"Ще ви кажа какво се случи. Преди мача, по време на тренировката, ние подготвихме няколко ситуации при изпълнение на корнер. В тази ситуация по време на мача Арсенал имаше шести човек в наказателното поле и това означаваше, че Виктор Моузес, който по принцип трябваше да стои на ръба на пеналта, да пази въпросния шести човек."

"В този случай Канте трябва да се изнесе от обичайната си позиция и да тръгне към Коста, за да направи място на Моузес отзад, за да не остане част от наказателното поле, в която ние не пазим техен човек. Те пропуснаха да го направят и аз се ядосах на Анджело", добави Конте.

Тук в разговора се намесва лудата глава Паоло Ди Канио, който попита Антонио дали би реагирал така спрямо нападателя си Диего Коста.

"Виж, Паоло, в такива моменти съм способен да убия всеки. Приемам нещата на "живот и смърт" в такива моменти. Когато е напечено, маниерите отлитат през прозореца. Важна е само победата. Но това е защото всички заедно работим за една и съща цел", добави Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА