1 Март, 2017 12:26 991 2

Хулиганите на Кристъл Палас се объркаха (СНИМКА)

  • фенове-
  • кристъл палас-
  • автобус-
  • мидълзбро

Надраскаха автобуса на собствения си клуб, след като го объркаха с този на Мидълзбро

Хулиганите на Кристъл Палас се объркаха (СНИМКА) - 1
Снимка: БТА/АР

Привържениците на Кристъл Палас надраскаха автобуса на собствения си клуб, след като го объркаха с този на съперника в съботния мач от английското първенство Мидълзбро. Превозното средство, което беше паркирано пред хотел в близост до стадиона, беше покрито с червено-синя боя и бял графит, изписващ "Кристъл Палас ФК".

За инцидента съобщи първи служителят в клуба Дийн Уотърс, който написа в туитър: "Феновете объркаха автобуса ни с този на Боро и нанесоха щети за 40 хиляди лири. Яко!".

След като разкри за инцидента, Уотърс промени личните си настройки в туитър и неговите съобщения останаха открити само за приятелите му в социалната мрежа.

Хулиганите на Кристъл Палас се объркаха (СНИМКА)
Снимка: twitter


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 me be re

    2 0 Отговор
    Умници ..
  • 2 гостенче

    1 0 Отговор
    80 бона за боя ???? Тия пичове не познават парите определено!
    От друга страна пък надписа не стои чак толкова зле.