8 Март, 2017 08:40 1 057 0

Сираков разкри дали ще се върне в Левски

  • сираков-
  • левски-
  • русев-
  • среща

Получихме обещание, че ще видим по-добър Левски, каза легендата

Сираков разкри дали ще се върне в Левски - 1
Снимка: БТА

Наско Сираков коментира срещата на ветераните на Левски и собственика на клуба Спас Русев. "Синята" легенда обяви, че е останал очарован и че е оптимист за бъдещето на отбора.

"Приятно очарован съм от срещата. Чух хубави неща и съм оптимист. За мен обаче по-важни са делата, а не само думите. Разговорът бе приятелски и си казахме каквото имахме. Аз също споделих моето мнение и се надявам да съм бил чут и разбран правилно. Получихме обещание, че скоро ще видим един по-добър Левски и ще има по-сериозно развитие в сравнение с последните 8 години.

Адмирирам с две ръце всички предложения. В момента всички сме в добро настроение след победата над вечния съперник. Аз бих бил първият, който ще ходи на всеки мач на "Герена", за да подкрепям отбора. В момента Левски си има ръководители и аз няма да се връщам в клуба. Пожелавам им успех и им стискам палци. Бяхме оптимисти в последните 8 години, така че нищо не ни пречи да почакаме с надежда още няколко месеца", каза Сираков пред журналистите.

Ветераните ще излязат с декларация в подкрепа на собственика Спас Русев. Това разкриха Кирил Ивков и Добромир Жечев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА