Last news in Fakti

15 Март, 2017 10:56 1 442 1

Бербатов спира с футбола?

  • бербатов-
  • бенефис-
  • кариера-
  • благотворителен мач

Благотворителният мач на 14 юни може да се превърне в бенефис

Бербатов спира с футбола? - 1
Снимка: БТА/АР

Димитър Бербатов е на път да вземе историческо решение. Най-добрият български футболист за последното десетилетие обмисля да сложи край на кариерата си. Бербо продължава да бъде без отбор близо година. Той не е играл официален мач от пролетта на 2016 година, когато се раздели с гръцкия ПАОК.

В момента към 36-годишния ветеран има три предложения, които обаче се разминават с неговите условия. Едното е от Европа, а останалите две от Щатите и Азия (най-вероятно Китай). При положение, че се размине с тях, не е изключено седемкратният победител в анкетата „Футболист №1 на България” да приключи с изявите си на терена.

Според източници на "Блиц" Бербатов е готов да съчетае подготвения от него благотворителен мач на 14 юни в София с бенефис и по този начин официално да обяви приключването на дългата си и пълна с успехи футболна кариера.

Припомняме, че в средата на юни на Националния стадион „Васил Левски” ще се състои двубой, организират от фондациите на Димитър Бербатов и на португалската легенда Луиш Фиго. Очаква се в срещата да вземат участие известни имена от световния и европейския футбол. Вече са отправени покани към мегазвездите Меси и Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Можеше да поиграе малко в Америка!