Last news in Fakti

17 Март, 2017 01:00 718 0

Иниеста се разбра с Барса за нов договор

  • иниеста-
  • барселона-
  • договор

Испанецът ще завърши кариерата си на Камп Ноу

Иниеста се разбра с Барса за нов договор - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на испанския шампион Барселона - Андрес Иниеста, е много близо до подписване на нов договор, съобщава Marca. Според информациите остава двете страни да уточнят последни детайли по споразумението, след което то ще бъде официално подновено. Очаква се това да стане до края на юни.

Новият контракт на звездата ще е за 2 години с опция за продължаването му с 12 месеца. В него ще има клауза, според която Иниеста ще започне работа в клубната академия на Барса, когато завърши кариерата си.

32-годишният футболист е юноша на каталунците и официалният му дебют е през 2002 г. Той има над 400 мача за отбора в Примера дивисион и е спечелил всички възможни трофеи с Барса.

Продължават преговорите за нов договор и на голямата звезда Лео Меси, като се предполага, че след преподписването му той ще получава по 35 млн. евро годишно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА