Last news in Fakti

21 Март, 2017 16:54 990 0

От Левски: Лукин намалява заплатата или е аут

  • лукин-
  • заплата-
  • ултиматум-
  • ръководство-
  • левски

Ръковоството на Сините постави условие пред румънския защитник

От Левски: Лукин намалява заплатата или е аут - 1
Снимка: levski.bg

Ръководството на Левски е поставило ултиматум към един от титулярите на тима в последно време Сърджан Лукин. "Сините" искат да задържат румънеца, който се превърна в основен играч след идването на Николай Митов, но нямат възможност да му изплащат заплатата от 15 хил. евро. Поради тази причина босовете са му предложили предложение за нов контракт, но със сериозно намаление на месечното възнаграждение. Така Лукин трябва да решава - или си намалява заплатата, или си тръгва през лятото като свободен агент.

В Левски се надяват, че ще успеят да убедят 31-годишния футболист да остане на "Герена", тъй като навлиза в сериозна футболна възраст, а и след серията от контузии няма да има много кандидати за подписа му, пише "Меридиан Мач".

Иначе освен Сърджан Лукин, опции за центъра на отбраната на Левски са още Александър Александров, Давид Яблонски, Димитър Пиргов, Симон Сандберг, както и Деян Иванов, който се очаква скоро да е готов за игра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА