Last news in Fakti

22 Март, 2017 12:28 1 555 2

Уайлдър: Кличко прави боксът скучен

  • уайлдър-
  • кличко-
  • скучна-
  • бокс-
  • категория-
  • титла

Световният шампион с тежка критика към украинеца

Уайлдър: Кличко прави боксът скучен - 1
Снимка: БТА/АР

Шампионът на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър (САЩ) скочи на бившия световен първенец при най-тежките Владимир Кличко (Укр) и на неговия брат Витали.

"Те са наясно, че заради тях тежката категория стана скучна - сподели американецът. - Искам да върна предишния блясък на нашата теглова дивизия. Основната ми цел е да обединя титлите. Чак когато всичките пояси са в един притежател, тогава мачовете между водещите боксьори ще станат интересни, а точно това искат хората."

Американските експерти прогнозираха преднамерена цел в думите на Уайлдър. Най-вероятно той ще се опита да предизвика победителя от двубоя между Антъни Джошуа и Владимир Кличко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    4 2 Отговор
    Е Уайлдър прави атрактивен бой, но нз дали може да се нарече бокс. При него нещата се свеждат основно до физика. Все пак до 24 години (ако не се лъжа) е бил баскетболист и никога не е влизал на ринга. Може да се забележи по силните му, но махленски удари. На мен стила на Кличко ми харесва. Винаги е пресметнат и не е скучен. Кобрата го просна много красиво.
  • 2 Parker

    0 0 Отговор
    Много мръсно. се бие този Уайлдър.Все някога ще се срещне с Джошуа. Ще бъде мача на века.