Last news in Fakti

27 Март, 2017 20:06, обновена 27 Март, 2017 20:31 1 380 2

Минимум 40 лв. билета за мача на Кобрата

  • билет-
  • кобрата-
  • софия

Ясни са цените на билетите за очаквания с нетърпение от родните фенове боксов сблъсък между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън.

Мачът за интерконтиненталната титла в тежка категория на Световния боксов съвет ще се състои на 28 април в зала "Арена Армеец", а стойността на ценните хартийки варира между 40 и 400 лв.

Пропуските бяха пуснати в продажба днес. ВИП местата, разположени край ринга, струват 400 лв. Останалите ценови категории в зависимост от локацията на трибуните са 40 60, 80, 120, 160 и 220 лв.

Билетите са по-скъпи в сравнение с предишния двубой на Кобрата в София - срещу Самуел Питър в края на миналата година. Тогава цените варираха от 20 до 300 лв.

В същото време, мачът срещу Джонсън се сдоби и с име - The Final Countdown (Последното отброяване).

Идеята е ясна - ако се справи с американеца, Пулев със сигурност ще заслужи правото да излезе за световната титла срещу победителя от срещата Владимир Кличко - Антъни Джошуа.

Двамата ще се изправят един срещу друг ден по-късно - на 29 април на стадион "Уембли" в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 0 Отговор
    40лв за цирк ми се вижда множко

    Коментиран от #2

  • 2 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":


    хаха хаха