Last news in Fakti

31 Март, 2017 15:56 1 068 0

Марадона: Нямам нищо общо с наказанието на Меси

  • наказание-
  • меси-
  • марадона-
  • фифа-
  • инфантино

Лео е добър като плюшено мече, ще говоря с Инфантино, обеща Дон Диего

Марадона: Нямам нищо общо с наказанието на Меси - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Аржентина Диего Марадона гарантира, че няма нищо общо с наказанието на Лионел Меси от 4 мача заради псувни към съдиите.

"Наказанието започна с КОНМЕБОЛ. Аз разследвах случая и питах за него, но не съм имал никакво влияние", коментира Марадона, който е посланик на ФИФА.

"Мога да го сравня с удара с глава на Зидан срещу Матераци. Зидан остави Франция с 10 души и вече не беше най-добрият играч на световното. Отсъствието на Меси е решаващо за националния отбор. Има Аржентина с Меси и Аржентина без Меси."

"Останах изненадан, защото той е дете, което не се оплаква от нищо. Лео е като плюшено мече със съотборниците си и изобщо с всеки. Трябва да си част от съблекалнята, за да го опознаеш. Според мен наказанието може да се промени. Ще говоря с Джани Инфантино, защото според мен санкцията е ужасна. Четири мача е прекалено дълъг срок", добави Дон Диего.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА