Last news in Fakti

1 Април, 2017 21:00 1 234 0

И Черно море удари шамар на Левски

  • черно море-
  • шамар-
  • левски

Столичани завършват на второ място редовния сезон, въпреки ужасяващата си форма

Като изключим драматичната победа с 2:1 над ЦСКА, отборът на Левски не може да се похвали с доброто си представяне. Поредното доказателство за лошата форма, в която се намира столичния гранд, е и поражението с 0:1 днес от Черно море.

През есента "моряците" изхвърлиха насред "Георги Аспарухов" столичани от Купата на България след паметен успех с 3:2.

Тогава, с двата си гола, в герой за варненци се превърна Александър Цветков. Същият донесе и този път радост на своя тим, след като в 64-ата минута се възползва от груба грешка на Сърджан Лукин и вкара единственото попадение в двубоя.

Последните минути Левски натисна, но Михайлов и защитниците избиха ударите на гостите. Яблонски пък си изпусна нервите, като ритна Станчев в наказателното поле и бе изгонен.

Така Левски завърши редовния сезон на второ място, като тази пролет от четири гостувания има само една точка, постигната при равенството 2:2 с Дунав. Останалите три срещи срещу Пирин (0:1), Берое (0:1) и Черно море (0:1) отстъпи без дори да се разпише.

Черно море има 46 точки преди старта на плейофите, а успехът на Георги Иванов - Гонзо е трети срещу "сините" като треньор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА