Last news in Fakti

6 Април, 2017 15:57 1 109 0

Игуаин скочи на президента на Наполи

  • наполи-
  • ювентус-
  • лаурентис-
  • игуаин

Аржентинецът вкара гол и посочи към Лаурентис

Игуаин скочи на президента на Наполи - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин за пореден път обвини президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис за напускането си през лятото. Любимецът се превърна в предател и бе посрещнат с бурни освирквания от феновете в снощната среща, която бе спечелена от неаполитанци с 3:2. Юве обаче продължава за Купата на Италия с общ резултат 4:3.

Игуаин вкара и двата гола за гостите от Торино, но не изрази буйно радостта си. Той посочи към ложата, където бе Лаурентис и извика "Ти си виновен!".

Аржентинският нападател не за първи път обвинява боса на Наполи за своето напускане. Той стори това още след трансфера си, а и още няколко пъти през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА